In untura de rata, dupa retata originala.
200grIn jar cu sos de smantana si usturoi.
350grPrajit sau cu lapte, la alegere.
300grAlb cartof, verde patrunjel, ceva usturoi, ulei de masline; o sa va placa sigur.
300grO interpretare a cartofului intr-o forma gastronomica.
300grUn amestec de savori
300grZacuta 4 ore la foc mic, impreuna cu boabe de piper, dafin si ceva afumatura… un deliciu!
250grAlb cartof, verde patrunjel, ceva usturoi, ulei de masline; o sa va placa sigur
300grLa cuptor cu ulei si planta, pana se rumenesc.
200grPerpelite iute sa nu se scorojeasca.
100grIntoarse o data, stropite cu putin ulei si prafuite cu sare.
100grdar vartoasa, din malai adus lunar de la moara din Magurele.
300grClasic romanesc, strivit in piulita, cu sare, ceva ulei si botezat cu apa chioara.
200grCu supa de pui si niste ardei iute tocat.
200grGustul minunat din epoca de aur adus in contemporaneitate
200grCand trufa se intalneste cu oaia si se bat cu un cartof