Copt indelung cu mirodenii proaspete si cu sos brun, dres din tava in care a zacut opt ore la foc molcom.
300/200grTocanita razaseasca din carne de vitel ,adaptare fericita a unei retete culese si publicata de Radu Anton Roman.
200/100grNu le-am gasit pe la noi decat crude, le-am fiert vreo zece ore si le-am innobilat cu un sos creat tot de Amalia. Si langa acestea am asezat un piure prajit cu ceapa.
200/170grCu garnitura de varza si ardei iute, buna de te ascunzi ca sa o mananci singur.
180/200grPus la foc iute si servit cu o garnitura de gutui glasate.
200/180grSarmalute potrivite cu grija si mirodenii, in foaie de varza murata, coapte indelung la foc mic in cuptor. (reteta originala de la Hanu’Ancutei)
200/150grDelicatesa absoluta a bucatariei interbelice, demna de a reintra in atentia dumneavoastra.
200/50grMancare dietetica, ca porcul asta n-are colesterol si nici fasolea n-are zahar
120/300grReteta din epoca brancoveneasca
350/150grReteta munteneasca cu ciuperci nobile
300/150grAmalgam de savoare
180/40/150 gr