Ghidul Serviciilor
Casa Fierului, Garduri, Porti, Balustrade Si Grilaje Din Fier Forjat - Varbilau / Prahova
inapoi la firma 110 vizite
Poza Balustrade din tabla decupata CNC
Foto

Modele de balustrade pot fi alese dintre cele deja realizate, expuse in galeria noastra, sau pot fi proiectate si executate in functie de cerintele clientului.

Balustradele ofera siguranta si personalizeaza arhitectura cladirii. Intregul ansamblu arhitectural capata o nota unitara daca modelul de balustrada este ales in concordanta cu modelul de poarta si de gard.

Balustradele pentru balcon si terase ofera siguranta in primul rand si personalizeaza arhitectura cladirii. Intregul ansamblu arhitectural capata o nota unitara daca modelul de balustrada este ales in concordanta cu modelul de poarta si de gard.

Confectionarea propriu-zisa a balustradelor din tabla debitata CNC se realizeaza integral (debitare, asamblare, finisare, grunduire  si vopsire) in atelierul propriu. Punerea pe pozitie si montajul nu dureaza mai mult de o zi in mod normal.

Finisarea balustradelor de balcon se poate realiza cu diferite nuante de culori dupa cerintele clientului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.