Ghidul Serviciilor
Electrocoserv Industrial Energy, Instalatii Electrice, Reparatii Electrice, Interventii De Urgenta - Bucuresti,ilfov
inapoi la firma 115 vizite
Poza Verificari P.R.A.M.
Foto

Verificarile PRAM reprezinta verificarea prizelor de impamantare si paratrasnetelor si are ca scop:  • Prevenirea electrocutarii personalului care utilizeaza instalatia electrica si echipamentul de lucru;  • Prevenirea incendierii cladirilor si prevenirea distrugerii aparaturii electrice si electronice;  • Verificare continuitatii nulului de protectie.

Alegeti firma Electro Cos Erv si beneficiati de calitatea lucrului bine facut. Noi va garantam siguranta si eficientizam functionarea indelungata a prizelor dumneavoastra. Verificarea la timp a acestor prize de impamantare si paratrasnetelor va scutesc de stres si elimina toate problemele care ar putea aparea din cauzei functionarii deficitare a acestora. Descoperirea la timp a oricarei mici probleme inseamna ca sunteti feriti de orice evenimente neplacute. Noi va asiguram protectie si confort si va suntem mereu alaturi.

Conform art. 39 (9.f) din Legea Securitatii si Sanatatii in Munca (legea 319/2006), constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru nerespectarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca privind prevenirea accidentelor prin electrocutare la executarea, exploatarea, intretinerea si repararea instalatiilor si a echipamentelor electrice, precum si pentru prevenirea efectelor electricitatii statice si ale descarcarilor atmosferice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.