Ghidul Serviciilor
Mlm Medical - Importator Si Distribuitor Consumabile Medicale Bucuresti
inapoi la firma 83 vizite
Poza Suturi chirurgicale si Hemostatice
Pret: 826,13 RON
Foto

PGA Resorba, fir steril resorbabil acid poliglicolic

PGA RESORBA® este un material de sutura chirurgicala sintetic, steril, resorbabil compus dintr-un polimer de acid glicolic. Firele împletite sunt învelite într-un amestec de stearat de calciu si de policaprolactona pentru a facilita patrunderea în tesut, fara senzatia de taiere.

Stratul învelisului este neantigen si nonpirogen. PGA RESORBA® este colorat prin adaosul de D & C violet nr. 2 pentru a fi mai vizibil, însa este disponibil si incolor. PGA RESORBA® este disponibil în diferite grosimi si lungimi, ca fir de sutura unica si deopotriva sub forma de firde ac. Acele sunt fabricate din otel chirurgical si sunt siliconizate.

PGA RESORBA® corespunde cerintelor Farmacopeii Europene - editia actuala - cu privire la materialul de sutura împletit, steril, sintetic, RESORBAbil (0667). Forta de retentie a acului pentru acele cu eliberare controlata corespunde regulamentelor potrivit normei USP 41 <871>.

Indicatii:

PGA RESORBA® este indicat pentru sutura tesuturilor moi si/sau pentru ligaturi, în cazurile în care actul chirurgical necesita utilizarea unui material de sutura împletit, sintetic, resorbabil, inclusiv în oftalmologie si chirurgie dentara. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.