Ghidul Serviciilor
Decor Press Servicii - Instalatii Termice, Sanitare Si Electrice, Executie Si Reparatii, Bucuresti
inapoi la firma 87 vizite
Poza Contoare
Foto

Contorul de apa (apometrul) cu modul radio este destinat contorizarii individuale la nivel consumator. Se utilizeaza în blocuri de locuit, cladiri de birouri, institutii publice, camine studenti, hale industriale, complexe comerciale, etc.

Citirea datelor

Modulul radio E-RM 30 asigura preluarea datelor din contorul (apometrul) special conceput si transmiterea lor prin prin unde radio catre un receptor fix sau mobil. Permite astfel citirea consumului de apa fara a se intra în apartament. Astfel sistemul asigura intimitate, confort si securitate.Antena modulului E-RM 30 are un câstig foarte bun. Acest lucru face posibila citirea datelor fara intrarea în apartament chiar în cazul instalarii contoarelor (apometrelor) în canalele tehnice ale blocurilor cu mai multe etaje. Citirea datelor poate fi facuta de operatorul firmei care face calculul, cu ajutorul unitatii mobile de citire din afara imobilului.Daca doriti informatii în fiecare zi on-line, citirea poate fi facuta cu ajutorul unui sistem central de citire CRS 40 instalat în imobil. Citirea se poate face în acelasi timp cu modulele altor aparate cu acelasi sistem radio. (eAdministrator System).

Securitate

Utilizatorul poate controla cantitatea de apa consumata cu ajutorul afisajului analogic al contorului de apa (apometrului). Spre deosebire de contorul (apometrul) clasic, modulul radio E-RM 30 poate distinge sensul de curgere a apei, astfel este posibila depistarea eventualelor manipulari ale contorului de apa (apometrului), adica inversarea sensului de curgere.Modulul radio se asigura cu un sigiliu mecanic împotriva demontarii nedorite. Împotriva demontarii modulului, aparatul este asigurat si cu un sigiliu electronic, care permite identificarea manipularii neautorizate si înregistreaza data exacta a acestei manipulari. De asemenea, la unele tipuri este posibila identificarea încercarii de influentare a contorului (apometrului) cu ajutorul câmpului magnetic (prin amplasarea unui magnet puternic). Informatia detasarii modulului sau a influentarii cu ajutorul câmpului magnetic este transmisa prin semnal radio.Modulul poate transmite si prin infrarosu atât consumul cat si anumite date despre aparat. Cu ajutorul interfetei infrarosu se pot citii din memoria aparatului valorile consumului direct si invers pentru ultimele 12 luni.

Date tehniceModulul Radio E-RM 30Temperatura functionare5 to 50 °CFunctii calendarconsum pentru ultimele 12 luni (pentru curgere normala si inversa)Citire dateinterfata radio si infrarosuProtectie impotriva fraudariidetectare curgere inversasigiliu electronic cu memorare data fraudare si transmitere radiosigiliu mecanicSalvare datedatele masurate sunt salvate zilnicFunctie controlautomaticaDimensiuni70 x 43 x 69 mmAlimentarebaterie lithium 3,0 VMaterialpolicarbonatProtectieIP 64Clasa mnediu si mecanicaBClasa electromagneticaE1Parametri radioFrecventa868 MHzPutere< 5 mWPerioada8 msDistantapana la 500 m (fara a fi necesara intrarea in imobil)Codificare datedaAplicabilitate

Modulul radio este proiectat sa functioneze cu apometrele Apator Powogaz in orice pozitie.

Tip

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.