Ghidul Serviciilor
Ambient Electro Instal - Reparatii Sanitare, Termice Si Ventilatie Non Stop, Bucuresti
inapoi la firma 102 vizite
Poza Desfundari tevi si conducte
Foto

Instalatii112 asigura operatiuni complexe de desfundari tevi si canalizare atât rezidential (case, apartamente, case de vacanta, blocuri de locuinte) cât si industrial (centre comerciale, hale, spatii industriale) în Bucuresti.

 Desfundari casaBucuresti

Desfundam cazi, chiuvete, tevi, conducte, WC-uri, scurgeri, etc.

 Desfundari coloaneBucuresti

Desfundam coloane de apa pluviala pentru blocuri, vile, etc.

 Desfundari foseBucuresti

Desfundam / vindanjam profesional fose septice si canalizari.

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc lucrari complexe de desfundare în Bucuresti!

Specialist desfundari Bucuresti

Alegeti un instalator autorizat în Bucuresti, oricând aveti o problema cu tevile sau conductele, doriti sa faceti o verificare sau doriti faceti o inspectie amanuntita a instalatiei de canalizare în Bucuresti. Apeleaza cu încredere la echipele Instalatii112. Instalatorii nostri autorizati sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate în domeniul desfundarii instalatiilor. Îti garantam cele mai bune preturi pentru Bucuresti!

Contact instalator BucurestiTelefon: 0755 777 112Email: contact@instalatii112.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.