Ghidul Serviciilor
Milucon - Pardoseli Si Hidroizolatii, Bucuresti
inapoi la firma 114 vizite
Poza Pardoseli betoane rutiere
Foto

Cand vorbim de betoane rutiere, ne referim la tipul de beton creat special pentru a fi folosit in lucrarile de infrastructura, si anume: de constructie pe baza de proiect, de reabilitare sau modernizare. Ca si structuri rutiere unde astfel de betoane sunt utilizate, amintim: drumuri si autostrazi, cai de acces sau parcari ale marilor magazine, institutii etc, pe scurt, orice portiune pe suprafata careia in principiu circula autovehicule pe 4 roti.

Materiale

Materialele de baza cu ajutorul carora sunt obtinute aceste betoane rutiere sunt practic cele utilizate pentru "prepararea" betonului clasic (ciment, agregate si apa), cu diferenta ca in compozitia acestora pot intra si produse de cariera prelucrate, plastifianti si alti aditivi, respectiv materiale precum fibre de otel, otel-beton si multe altele. Stabilirea compozitiei finale si cantitatea optima de dozare se realizeaza in functie de tipul constructiei rutiere, si cel mai important, dupa estimarea nivelului de trafic la care aceasta trebuie sa reziste.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.