Ghidul Serviciilor
Tehnik Total Confort - Magazin Online De Materiale De Constructii, Turnu Magurele
inapoi la firma 119 vizite
Poza Caramida Sticla
Foto

Exista 3 tipuri de caramizi de sticla antifoc ce protejeaza impotriva actiunii acestuia:

  • Caramizi de sticla antifoc cu rezistenta structurala normala de doar 60 min (E60 = care se sparg dupa 60 minute). Acestea protejeaza spatiul exterior timp de 60 min. In aceste 60 minute temperatura in exteriorul zidului creste insa foarte tare, dar neexistand niciun material combustibil in apropiere nu exista riscul unui incendiu. Se folosesc de obicei la pereti exteriori care nu au in vecinatate constructii apropiate de perete.
  • Caramizi de sticla antifoc cu rezistenta structurala mare (E90 = care se sparg dupa 90 min ). Acestea protejeaza spatiul exterior timp de 90 min. In aceste 90 min temperatura in exteriorul zidului creste dupa 20 minute foarte tare, dar neexistand niciun material combustibil in apropiere nu exista riscul unui incendiu. Se folosesc de obicei la pereti exteriori care nu au in vecinatate constructii apropiate de perete. Aceasta caramida de sticla are in plus si o rezistenta termica de 20 minute (EI20).
  • Caramizi de sticla anti foc cu rezistenta termica mare EI30/EI90, care timp de 30/90 min protejeaza spatiul exterior zidului. Acestea nu lasa temperatura exterioara zidului sa creasca pana la o temperatura periculoasa pentru obiectele sau persoanele din preajma zidului. Se folosesc de obicei la pereti interiori. Pentru peretii interiori, in caz de incendiu, incaperea invecinata poate fi asigurata timp de 30/90 min.
  • Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.