Producatori de vin bio
Crama gravitationala cu tehnologie de vinificare primara performanta si de ultima generatie, recipiente de stocare si vinificare care insumeaza o capacitate totala de 70 de vagoane, instalatii de frig si de aerisire, aproape 3.000 de baricuri din lemn de stejar, linie de imbuteliere moderna.
UNUL DINTRE CEI MAI MARI PRODUCATORI DE VINURI BIO DIN ROMANIA.
Crama Vifrana
Se afla în localitatea Adamclisi, lânga monumentul Tropaeum Traiani, judetul Constanta.Proeminenta, domina via în mijlocul careia a fost amplasata.
Este o constructie noua, moderna, ce adaposteste :
Conceputa pentru a vinifica întreaga productie proprie de struguri (130 ha vie).Tehnica de procesare a strugurilor este cea gravitationala, fermentatia mustului fiind supravegheata la temperatura controlata.
Pentru învechire, sunt disponibile 1200 baricuri de stejar ars, cu o ardere de nivel medium si medium plus. Baricurile sunt coborâte în pivnita, pentru o buna pastrare a umiditatii si pentru controlul unei adecvate temperaturi.
SOLUTIE ARHITECTURALA UNICA ÎN ROMÂNIA
TEHNOLOGIA CRAMEI
Instalatii si utilaje: