Ghidul Serviciilor
Ang Luxury Properties - Ansambluri Rezidentiale, Bucuresti
inapoi la firma 289 vizite
Poza Ansamblul rezidential Aviatiei Tower
Foto

De la 158.000 EUR la 238.000 EUR , Aviatiei

Finalizat în 2020, ansamblul rezidential Aviatiei Tower este interpretarea premium a locuintei ca un centru al universului tau familial si profesional. Locuind în Aviatiei Tower, recâstigi timp pentru lucrurile care conteaza pentru tine.Situat în partea de Nord a Bucurestiului, în zona Aviatiei, pe Bd. Dimitrie Pompeiu, ansamblul rezidential Aviatiei Tower reprezinta materializarea stilului de viata dorit. De la proiect, la finisaje si design, facilitati si amplasare, totul este caracterizat de eleganta si bun gust, confort si rafinament.Apartamentele ce compun Aviatiei Tower au fost proiectate ca spatii generoase. Pe cele 11 etaje ale ansamblului rezidential sunt apartamente intime si elegante cu 2 si 3 camere, iar cele 4 duplexuri situate la ultimul etaj confera un sentiment unic de exclusivitate.

Împrejurimi:

Aviatiei Tower este amplasat în apropierea a 2 dintre cele mai mari centre business din Bucuresti (Novo Park Business Center, HP Global E-business Center), dar si al unor companii multinationale precum Genpact sau Nestle. Mall Promenada se afla la doar 500m, iar în vecinatate se afla centre comerciale, institutii bancare de top, restaurante si cafenele exlusiviste, farmacii moderne si o clinica medicala la standarde internationale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.