Ghidul Serviciilor
Dagesh Group - Dezvoltator Imobiliar, Bucuresti
inapoi la firma 98 vizite
Poza Opera Residence
Foto
Foto

Opera Residence îsi propune sa redefineasca segementul rezidential prin calitatea unei lucrari ireprosabile, de la proiectare pâna la executie. Cu un design arhitectural deosebit menit sa sprijine un stil de viata modern si complex, Opera Residence este locul în care vei descoperi mai mult decât o simpla locuinta. Îti oferim solutii inteligente si finisaje premium, într-un complex rezidential modern:

FACILITATI Doua cladiri moderne cu 10 si 5 etaje, cu 3 ascensoare Schindler 46 de apartamente de tip boutique, cu compartimentare modernaConstructie la standarde internationale, cu structura din beton armat în cadre cu diafragme si plansee din beton armatZidarie exterioara cu caramida Porotherm de 20 de cmHidroizolatie în doua straturi de membrana termosudabila, armata poliesteric peste ultimul nivel, montata peste sapa armataGresie si faianta de ceramica produse în ItaliaScurgere a apelor pluviale prin sistem de colectare în terasaIzolatie interioara din gips dublu rigips acoperit cu vata minerala pentru izolatie fonica la fiecare apartamentFerestre din PVC cu geam termopan cu 6 camere si deschidere oscilobatanta marca SalamanderUsi interioare Pinum sau Porta DoorsObiecte sanitare marca Grohe sau echivalentDus walk-in cu sticla securizataCentrala proprie marca Buderus sau echivalentParchet premium importat din GermaniaDEZVOLTATORDAGESH GROUP. CINE SUNTEM?

Activam de peste 30 de ani în domeniul constructiilor de proiecte majore si în dezvoltarea propriilor proiecte de cladiri, atât în România, cât si în Israel. Am dezvoltat si construit aici atât pe segmentul cladirilor rezidentiale de tip boutique, cât si pe cel comercial, ridicând cladiri de birouri cu acelasi profesionalism cu care am dezvoltat proiectele majore din portofoliul nostru, precum Azriely Center (200 de metri înaltime) din Tev Aviv, Israel sau cladirea Transelectrica din România.

Liderii si administratorii Dagesh Group sunt Tzohar Gabriely si Shlomi Abecassis, ingineri civili cu o vasta experienta în domeniu, iar compania numara în prezent zeci de experti din mâinile carora au iesit proiecte date ca exemplu de realizari cu tehnici de ultima generatie în managementul constructiilor, atât în tara, cât si în strainatate.

Ne mândrim cu fiecare proiect pe care l-am dus la finalizare în orice tara si ne propunem sa ridicam standardul cu fiecare lucrare.

ARHITECTURA DEOSEBITA

Fiecare apartament are un design unic ce are ca scop eficientizarea unui spatiu de locuit pentru a-l face cât mai versatil în ceea ce priveste stilul de viata al fiecarui locatar. Compartimentarea moderna este adaptabila si la orice schimbare de design interior si este creata pentru a deveni un sprijin în viata de zi cu zi a viitorilor locatari.

POZITIONARE EXCELENTA

Pozitia privilegiata, într-o zona ultracentrala a Bucurestiului, permite ca fiecare locatar al

Calea Plevnei 52, Sector 1, BUCURESTI

Opera Residence sa ramâna conectat cu orasul si cu nevoile pe care le are fiecare, de la deplasarea usoara la locul de munca spre orice punct al Capitalei, pâna la scoli, gradinite, locuri de relaxare si petrecere a timpului liber în imediata vecinatate.

6 MOTIVE SA ALEGI UN APARTAMENT LA OPERA RESIDENCE

Apartamente luminoase, cu terase spatioase din sticla, pentru a profita de lumina naturala

Parcare subterana, dar si supraterana, executate la standarde înalte

Acces imediat spre Opera Nationala si statiile de metrou Eroilor, Izvor, Unirii, dar si spre cladirile de birouri din Grozavesti-Regie

Pozitionare exceptionala, în centrul Bucurestiului

Distanta de 9 minute de mers pe jos pâna la unul dintre cele mai frumoase parcuri: Cismigiu

Investitie sigura si profitabila pe termen lung, cu costuri de întretinere individuale pentru fiecare apartament

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.