Ghidul Serviciilor
Armeneasca Residence - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 49 vizite
Poza Armeneasca Residence - detalii proiect
Foto

Armeneasca Residence, situat pe Str. Popa Petre 39-41, este locul unde te simti acasa, în zona centrala care îti ofera aces rapid catre toate arterele principale ale capitalei precum Calea Mosilor, Bulevardul Dacia, Bulevardul Carol, Piata Universitatii, cât si frumosul cartier Armenesc.

O zona plina de poveste si istorie cu gradini sau blocuri art deco.

 

Prezentare

 

Într-o zona încarcata de trecutul fascinant al Bucurestiului de altadata, cu cladiri conservate ca monumente istorice si obiective culturale, Armeneasca Residence va fi rezidenta celor care pun pret pe rafinament si stil.

Abordând un stil architectural ce se încadreaza în spatiul cultural- istoric al zonei, cladirea îmbina elegant motivele clasice cu cele moderne, futuriste, punând la dispozitia locuitorilor zone de recreere, în care vegetatia domina în arhitectura peisagistica.

Spatiile mari ce înconjoara cladirea, care are o retragere de aproximativ 8 metri fata de limita de proprietate, dovedesc înca o data grija pe care o avem fata de intimitatea si confortul locuitorilor ansamblului Armeneasca Residence.

Încalzirea în pardoseala, finisajele folosite la interior si instalatiile de cea mai înalta calitate corespund celor mai exigente cerinte.

Am pastrat decenta preturilor care exprima raportul calitate - zona într-un mod avantajos pentru clientul nostru.

Importantul bulevard Magheru straduieste la vest cladirea, la numai 900 de metri si în partea estica, la 20 metri Calea Mosilor ofera deschiderea catre cele mai importante zone din Bucuresti.

Numarul redus al apartamentelor ofera avantajul spatiului generos pentru locuit. Cele 60 de apartamente sunt distribuite pe cele patru niveluri, iar cinci si sase retras.

Parcarea subterana confera atât siguranta autoturismului, protectia fata de vremea prea calduroasa sau rece si elimina stresul disponibilitatii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.