Ghidul Serviciilor
Win Herastrau - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 83 vizite
Poza WIN Herastrau - detalii ansamblu
Foto
Foto

WIN Herastrau este un ansamblu imobiliar exclusivist, situat în partea de nord a capitalei – cartierul Soseaua Nordului. Include 6 cladiri (2S+DS+P+5E) cu apartamente cu câte 2-5 camere si ofera, prin toate componentele sale, confort, siguranta, functionalitate si frumusete.

Nucleul echipei noastre – PSC Group – reuneste perspectivele si experienta a doua generatii în sectorul constructiilor si al dezvoltarilor imobiliare. Suma parerilor – uneori diferite, poate în aparenta contrastante – a condus mereu la solutii creative si idei solid fundamentate, care ne-au plasat în “avangarda” domeniului nostru.

Ingeniozitatea în a “potrivi” si reflecta contributia fiecarui membru al echipei a fost, poate, primul si cel mai important pas catre armonie.

Aceasta coeziune se manifesta în egala masura în relatiile interumane, cât si în aspectul si functionalitatea lucrarilor realizate de noi. WIN Herastrau este un exponent excelent. Pornind de la forme si culori, divizia de arhitectura – Metrik Architecture – a elaborat un plan echilibrat, fara stridente, evitând monotonia prin fatade atipice. Un exemplu în acest sens este înlocuirea balcoanelor clasice cu logii dispuse în zigzag.

Împreuna cu Professional Consulting Engineers, Bettco Consulting si Vision Energy Partners – diviziile de proiectare rezistenta, proiectare instalatii electrice, sanitare si termice, si respectiv project management – s-a reusit încorporarea elementelor de rezistenta si instalatii în asa fel încât sa nu fie vizibile din interiorul apartamentelor.

Întreg cadrul WIN Herastrau – natural si construit – invita la buna întelegere si colaborare. Aleile pietonale si parcul adiacent contribuie la o atmosfera relaxanta si calda, pentru adulti si pentru copii. Spatiul prevazut pentru evenimente private, cât si celelalte facilitati cu acces rezervat, sunt menite sa înlesneasca activitatile zilnice si relatiile sociale.

Ansamblul WIN Herastrau este sustinut de pilonii armoniei si cultiva spiritul ei. Gratie acestor caracteristici, se distinge prin eleganta, farmec si sentimentul de apartenenta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.