Ghidul Serviciilor
The Level Ii - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 95 vizite
Poza The Level II - detalii proiect
Foto

Acasa – locul în care te deconectezi si scapi de “jungla urbana”.

Calitatea locuirii este primul aspect luat în calcul în alegerea unui ansamblu rezidential, iar aici intra si proximitatea punctelelor de interes: loc de munca, zone verzi, locuri de shopping, institutii, cai majore de acces. Noi am ales sa începem o comunitate noua în zona Straulesti, cu primul ansamblu Level I. Acesta a fost finalizat si vândut integral în 2020. Acum îti prezentam proiectul The Level II.

Ideea de dezvoltare imobiliara pentru Redport Properties pleaca de la promisiunea de a face lucrurile ‘’altfel’’ si se centralizeaza pe notiunea de upgrade permanent la toate nivelurile dezvoltarii unui proiect. Fie ca vorbim de creditarea locatiei, fie ca vorbim de conceptul general, de alegerea finisajelor, de introducerea de noi tehnologii si elemente inovatoare, atentia cu care se trateaza fiecare detaliu, proiectele The Level sunt marturia acestui angajament.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.