Ghidul Serviciilor
The Level Ii - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 95 vizite
Poza Finisaje
Foto

Conceptul de arhitectura raspunde unor principii ridicate de locuire si convietuire. De la compunerea zonelor cu functiuni strict tehnice si pâna la folosirea spatiilor comune de tranzit si nu numai, intimitatea spatiilor private ale apartamentelor, ideea principala este de exploatare a constructiei în cele mai bune conditii cu respectarea intimitatii fiecarui viitor locatar. Insulele de verdeata din cadrul ansamblului, parcarile situate la nivelul parterului înalt, cât si cele subterane din demisol, dotate cu statii de încarcare pentru masinile electrice – totul este gândit pentru îmbunatatirea calitatii vietii.

Pentru confortul vizual si pentru o performanta energetica mai buna, constructia a fost gândita ca cu un amplasament general al apartamentelor, sa fie orientata catre Nord-Vest pe o latura a constructiei si Sud-Est pe cealalata latura. Având la baza aceleasi criterii, suprafetele vitrate sunt generoase facând ca apartamentele sa fie luminoase si, în acelasi timp, datorita orientarii spatiale a constructiei, eficiente energetic.

Finisajele folosite sunt premium. Imaginea generala a ansamblului este coerenta. Spatiile comune, zona de acces în ansamblu, zonele de lobby sunt tratate special, cu un design care are legatura cromatica, de materiale, stil si de concept, cu finisajele de la exteriorul cladirii si din interiorul apartamentelor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.