Ghidul Serviciilor
The Level Ii - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 95 vizite
Poza Instalatii
Foto

Instalatii Electrice

Instalatia electrica este realizata cu conductoare din cupru, corespunzând categoriei de pericol de incendiu si gradului de rezistenta la foc pentru fiecare compartiment.

Instalatii Sanitare

Instalatia sanitara va fi realizata din materiale de cea mai buna calitate. Obiectele sanitare au fost atent alese în urma conceptului de amenajare.

Instalatii Termice

Calibrarea instalatiilor termice a fost facuta tinând cont de parametri geografici si de conditiile climaterice ale zonei. Încalzirea se va face prin pardoseala si fiecare apartament va fi contorizat individual.

Aer Conditionat

Toate apartamentele vor fi prevazute cu pregatirea traseelor pentru aer conditionat. Totodata, pentru a putea pastra o imagine estetica si uniforma conform conceptului nostru de amenajare, unitatile interioare de climatizare sunt gândite a fi de tip „duct” si cu montaj în scafe de gips carton, urmând ca distributia aerului sa se realizeze prin grile de ventilatie tip “slot”, iar controlul echipamentelor se va realiza prin telecomenzi de perete.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.