Ghidul Serviciilor
Noa Residence - Ansamblu Imobiliar, Bucuresti
inapoi la firma 82 vizite
Poza Apartamente
Foto
Foto

Lofturi cu Design Inovativ

Ce este acasa? Confortul de a-ti amenaja o locuinta care satisface perfect toate nevoile tale. Fara compromis. Fiecare nivel este pus în functionare pentru a veni în sprijinul nevoilor tale.

Compartimentarea este inteligenta si adaptata stilului tau de viata dinamic, pentru ca fiecare moment petrecut acasa sa fie relaxant. Un loft urban, gândit exclusiv pentru a-ti oferi confortul de care ai nevoie pentru a putea sa te deconectezi si sa ai momente linistite.

Planul casei tale

Nu ne crede pe cuvânt. Uita-te peste planul casei tale, peste dispunerea încaperilor pe fiecare nivel si programeaza o vizionare.

NOA Residence propune un stil optim de locuire ca dimensiune si functionalitate, spatii diverse în apropiere, într-un amestec echilibrat aducând un plus valoare zonei Bucurestii Noi.Nivelul de calitate premium a materialelor folosite, atentia deosebita la detalii si finisaje, luminozitatea extraordinara data de spatiile vitrate mari, spatiul generos, compartimentarea inteligenta, garantia unei constructii sigure, toate acestea te vor face sa fii mândru de casa ta si alegerea facuta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.