Ghidul Serviciilor
Premium Plaza Apartments - Bloc De Apartamente Bucuresti
inapoi la firma 128 vizite
Poza Premium Plaza Apartments - detalii
Foto

Este un proiect de apartamente noi construit in stil ‘Boutique’, reprezentand o adevarata intruchipare a confortului intr-o zona premium a Bucurestiului. Locatia si finisajele fac din acest proiect mic un concept rezidential demn de toata atentia ta.

Situat in imediata vecinatate a mall-ului Plaza România pe str. Silistraru nr. 24, dispune de nenumarate facilitati în ceea ce priveste accesul facil catre principalele artere ale Bucurestiului, cât si catre importante centre comerciale, mijloace de transport în comun (statia de metrou Lujerului, autobuze, tramvaie), scoli, gradinite si centre medicale.

Proiectul S+P+4E+5R este alcatuit din 18 apartamente de 2, 3 si 4 camere precum si 2 Penthouse-uri de 4 camere cu design unic, ce ofera imaginea unei locuinte perfecte, atat prin locatie excelenta dar si prin finisajele de exceptie si bun gust.

Fiecare apartament este prevazut cu un loc de parcare localizat atat in subsolul blocului cat si suprateran (care se vor oferi contracost locatarilor. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.