Ghidul Serviciilor
Magnolia Urban Residence - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 90 vizite
Poza Stadiul constructiei
Foto

Lucrarile de constructie generale pentru primul bloc (C2) cu 68 de apartamente sunt estimate a fi finalizate cel mai tarziu pana la data de 31.12.2021. Acestea nu include lucrarile de finisaje interioare. Dezvoltatorul va face toate diligentele necesare pentru a obtine Procesul verbal de recepite, Certificatul de edificare si inscrierea in DITL S1 in termenele legale stabilite de fiecare instituie responsabila de fiecare etapa.

In faza a II-a, ce presupune edificarea celui de-al doilea bloc cu 3 tronsoane si 102 apartamente, lucrarile generale de constructie vor incepe in luna Martie 2021 si se vor finaliza in in Iunie 2022.

Pe toata perioada constructiei, reprezentantii PROFILUX vor fi in permanenta in santier, acestia avand misiunea de a actiona ca supracontrol in vederea respectarii intocmai a proiectului si a standardelor de calitate a tuturor lucrarilor, atat vizibile cat si a celor ce devin ascunse.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.