Ghidul Serviciilor
Novum Invest Lacul Morii - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 107 vizite
Poza Dezvoltator - Novum Invest
Foto

Novum Invest este un dezvoltator imobiliar de succes, cu o experienta de 11 ani pe piata din România.

Oferta de locuinte pe care o punem la dispozitie este diversa, pornind de la garsoniere noi si pâna la apartamente decomandate de 2 si 3 camere în diferite zone ale Bucurestiului.

Ansamblurile rezidentiale din gama Novum Invest se adreseaza atât celor care doresc sa locuiasca în zona de business a capitalei, cât si celor care doresc sa traiasca departe de aglomeratia centrala. 

Locuintele sunt situate în zone precum Lacul Morii, Splaiul Unirii, Nerva Traian, 13 Septembrie, Barbu Vacarescu, Grozavesti, Prelungirea Ghencea 247 si Prelungirea Ghencea 71. 

Experienta bogata în domeniu este cea mai buna recomandare pentru serviciile de calitate pe care le oferim. În ultimii ani, am cunoscut o ascensiune puternica pe piata imobiliara din Bucuresti, cu aproximativ 1000 de apartamente vândute în cele 8 proiecte finalizate pâna acum. Pasiunea pentru ceea ce facem si profesionalismul cu care lucram la fiecare proiect ne ajuta sa oferim fiecarei familii sau fiecarei persoane spatiul de locuit ideal. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.