Ghidul Serviciilor
Palm Residence Forest - Ansamblu Imobiliar, Voluntari / Ilfov
inapoi la firma 85 vizite
Poza Palm Residence Forest - detalii proiect
Foto

Imobilul Palm Residence Forest este localizat pe strada Iancu de Hunedoara nr. 7, la doar 1 minut de mers pe jos de Padurea Baneasa. Imobilul este compus din 10 apartamente Subsol+ Parter+3 etaje, cu suprafete generoase,special concepute pentru nevoile familei dumneavoastra.

Imobilul este compus din 10 aprtamente subsol+ parter+3 etaje,cu suprafete generoase,special concepute pentru nevoile familei dumneavoastra (camere spatioase si luminoase,dressing,bai cu aerisire naturala, terase generoase, curti exterioare, spatii de depozitare si locuri de parcare în subsol).

Prezentare

 

Palm Residence Forest este localizat pe strada Iancu de Hunedoara nr. 7, la doar 1 minut de mers pe jos de Padurea Baneasa cu cea mai mica densitate a populatiei din Bucuresti, în imediata vecinatate a celor mai prestigioase gradinite si scoli private din România (British School, Mark Twain, Scoala Americana, Liceul Francez, Little London, Olga Gudynn, Avenor, Discovery, Hermann Oberth etc).

La 2 minute de mers cu masina este Gradina Zoologica si Parcul Casa Alba, Jolie Ville si la numai 5 minute distanta de Baneasa Mall, Ikea, Metro, Dedeman, Decathlon.

Statia de autobuz 301 care face legatura cu centrul Bucuresti se afla la 3 minute de mers pe jos.

Arhitectura imobilului este special gândita astfel încât apartamentele sa beneficieze de multa lumina naturala datorita ferestrelor mari si teraselor generoase cu suprafete cuprinse între 25 mp – 130 mp.

Apartamentele de la parter au curte generoasa cuprinsa între 62 mp si 210 mp.

La ultimul nivel se afla doar un apartament de tip Penthouse cu terasa de 130 mp si piscina proprie

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.