Ghidul Serviciilor
Cartierul Cu Ciresi - Ansamblu Rezidential, Voluntari / Ilfov
inapoi la firma 68 vizite
Poza Cartierul cu Ciresi - detalii proiect
Foto
Foto

Cartierul cu Ciresi este format din 16 vile însiruite, cu parter, doua etaje si locuri de parcare.

Casele sunt disponibile în 3 variante diferite si se predau complet finisate, cu materiale de calitate superioara, racordate la utilitati si cu aleea de acces asfaltata.

Constructia a fost demarata pe 1 iunie 2018. Pe 10 noiembrie 2018 este termenul prevazut pentru stadiul ”la  rosu”. 

Cartierul cu Ciresi este pozitionat pe o alee linistita din zona Pipera-Voluntari, între doua paduri: Andronache (100m) si Bold-Cretuleasca (1.300m). Ferestrele cu deschideri de 12 mp amplifica panorama superba.Datorita noii dezvoltari rutiere (A3), ajungi rapid atât în nordul orasului cât si in zonele semi/centrale.Vilele au 6 sau 7 camere si sunt proiectate si dezvoltate de SMAA, birou de arhitectura cu peste 10 ansambluri rezidentiale si resedinte private premiate.

Case pe masura familiei tale!

 

Vilele din Cartierul cu Ciresi sunt împartite în mod rational si respecta nevoile familiilor actuale de functionalitate si spatiu:

Parter cu hol, bucatarie, baie si living cu iesire catre terasa acoperita si curte.Etaj 1 cu 3 dormitoare si 2 bai pentru parinti si copii.Etaj 2 cu hobby room, baie si 1 sau 2 dormitoare, pentru bona sau musafiri.

Curtea libera, cu suprafata între 80 si 100 mp, este ideala pentru a integra spatii precum:

Zona de joaca pentru copii cu leagan/ balansoar sau trambulina.Zona de plaja si relaxare cu sezlonguri, hamace si o mica piscina sau jacuzzi.Zona pentru gratar, special gândita din stadiul de proiect.Gradina de zarzavaturi + zmeura/ mure + pomi fructiferi*.

*Fiecare curte este prevazuta cu un cires de 6 ani, pe rod.

Între case exista un gard de gabion de piatra, care raspunde nevoii de intimitate si fonoizolatie si este potrivit pentru plantele cataratoare, care vor întregi spatiul verde.

Cartierul cu Ciresi este format din 16 vile însiruite, cu parter si doua etaje, si câte doua locuri de parcare. Casele sunt disponibile în 3 variante diferite si se predau complet finisate, cu materiale de calitate superioara, racordate la utilitati si cu aleea de acces asfaltata.

Constructia a fost demarata pe 1 iunie 2018. Pe 10 noiembrie 2018 este termenul prevazut pentru stadiul ”la rosu”. Termenul de finalizare este prevazut pentru luna septembrie 2019.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.