Ghidul Serviciilor
Dimitrie Pompeiu 5D - Imobil Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 70 vizite
Poza Facilitati in zona
Foto

 -Acces foarte rapid catre statiile de metrou Aurel Vlaicu si Pipera; -Linii RATB în vecinatate: 5, 16, 36, 112, 135, N119, N125; -Amplasare în zona de birouri Floreasca – Barbu Vacarescu – Dimitrie Pompeiu; -Servicii medicale aflate în proximitate: Regina Maria si Medicover; -Amplasare în imediata apropiere a centrului comercial Promenada Mall si a pietei Agroalimentare Aurel Vlaic; -Numeroase posibilitati de recreere si activitati sportive în zona; -Compartimentare moderna potrivita unui stil de viata activ; -Materiale si finisaje de calitate superioara; -Aer conditionat si centrala termica – unitati separate pentru fiecare apartament; -Curte interioara cu acces securizat; -Spatii verzi; -Locuri de parcare.

Economiseste timp si obtine câstiguri semnificative, pe termen lung! Indiferent unde te afli, investeste într-un apartament nou, utilat si mobilat, în zona de nord a Bucurestiului, deja închiriat pe o perioada îndelungata.

Lasa grija gestiunii proprietatii în seama noastra.

Investitia ideala - Apartamente la cheie fara batai de cap si cu un randament ridicat.

- Amplasat în zona de birouri Floreasca, Barbu Vacarescu, Aviatiei si Pipera;- Randament net de 7-7,5%;- Siguranta unei chirii pe o perioada îndelungata;- Pret atractiv la achizitie, fara alte costuri;- Economisesti timp deoarece chiriasul deja exista si apartamentele sunt complet mobilate si utilate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.