Ghidul Serviciilor
Stc Residence Doamna Ghica - Bloc Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 64 vizite
Poza STC Residence Doamna Ghica - detalii
Foto

STC Residence Doamna Ghica 

este un proiect rezidential premium cu apartamente la preturi accesibile în zona Colentina - Obor.Apartamentele au fost proiectate la standarde înalte cu spatii generoase, imobilul fiind compus din 56 de locuinte cu locuri de parcare la subsol fiind împartite în studiouri, garsoniere , 2 camere si 3 camere având posibilitatea de a opta pentru apartamente cu gradini sau terase generoase cu o suprafata totala de aproximativ 6000mp construiti.

Prezentare

 Locatie

Zona este una ce îndeplineste cerintele tuturor clientilor, proiectul fiind foarte bine pozitionat, având în proximitate supermarket-uri - Penny(50mp), Kaufland, Lidl, gradinite (50m), scoli, chiar si parcuri unde va puteti relaxa printre spatii verzi ( Parcul Plumbuita, Lunca Florilor, Parcul tei). Totodata accesul catre mall-uri fiind la câteva minute distanta ( Veranda Mall, Mega Mall).

Accesul catre zona de nord si autostrada A3 este foarte usor de realizat de asemenea, iar statia autobuzului 143 este la 50 m distanta care face legatura directa cu statia de metrou Bucur Obor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.