Ghidul Serviciilor
Gran Via Park - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 68 vizite
Poza Dezvoltator - Gran Via Real Estate
Foto

Gran Via are un istoric de 15 ani pe piata româneasca, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidentiale, ce au schimbat în bine fata orasului.

Pâna în prezent, dezvoltatorul a finalizat în Bucuresti 1.800 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timisoara 58 (ambele în sectorul 6 al Capitalei) si Aviatiei Apartments, în sectorul 1.

În Constanta, dezvoltatorul are în constructie ansamblul Gran Via Marina, lânga mall-ul Vivo!, la 10 minute de statiunea Mamaia.

Investitiile Gran Via pe piata româneasca depasesc 200 de milioane de EURO. În 2020 dezvoltatorul are în lucru ultima faza a proiectului Timisoara 58 – 300 de apartamente în doua blocuri si prima faza a Gran Via Marina – 192 de apartamente.

Totodata, are în pregatire noi faze de dezvoltare din proiectele Gran Via Park, Aviatiei Apartments si Gran Via Marina si negocieaza achizitia unor noi terenuri pentru a începe alte proiecte din 2021.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.