Ghidul Serviciilor
Vivenda Residencias - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 78 vizite
Poza Dezvoltator - Hercesa Imobiliara
Foto

Hercesa si-a început activitatea în România în anul 2004, odata cu achizitionarea cladirii istorice Cismigiu, situata în centrul orasului Bucuresti. În urma unui complex proces de reabilitare desfasurat de compania noastra si a unei investitii de peste 15 milioane de euro, cladirea Cismigiu si-a redeschis portile în anul 2012, în prezent în cladire desfasurându-si activitatea Hotelul Cismigiu 4* operat de firma noastra, precum si colaboratorii nostri: Institutul Cervantes, Libraria Humanitas, Beraria Gambrinus si Restaurantul Cismigiu – Bistro la Etaj, gestionat de compania SHC, care opereaza si restaurantele Stadio, Social 1 si Nor din Bucuresti.

Alaturi de proiectul de reabilitare a cladirii Cismigiu, în România Hercesa a acordat atentie în special proiectelor rezidentiale. Pâna în prezent firma noastra a finalizat si dat în folosinta 660 de apartamente în proiectul Vivenda Residencias (din zona bulevardului Basarabia), unde alte 143 de apartamente urmeaza sa fie livrate la sfârsitul anului 2020 si începutul anului 2021 si are în faza de proiect alte aprox. 4.300 de locuinte în Bucuresti, în doua din proiectele sale: proiectul Vivenda Residencias si proiectul Ghencea (din zona Prelungirea Ghencea).

Vivenda Residencias: Biroul de vânzari si apartamente modelStr. Baia de Arama nr. 1, Sector 2, Bucuresti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.