Ghidul Serviciilor
Avrig Park Residence - Ansamblu Imobiliar, Bucuresti
inapoi la firma 86 vizite
Poza Avrig Park Residence - detalii ansamblu
Foto

Prezentare

 

Proiectul cuprinde un numar de aproximativ 320 unitati, ce se vor dezvolta în doua etape de construire, respectiv 2 cladiri de apartamente cu regim de înaltime S + P + 10E /Duplex.

Faza 1, reprezentata de blocul A totalizeaza 122 apartamente, plus boxe cu destinatie depozitare si locuri de parcare amplasate în parcarea subterana.

Avrig Park Residence va pune la dispozitie studiouri si apartamente cu 2 camere, 3 camere si 4 camere la preturi accesibile, inclusiv tip duplex, ce se vor preda complet finisate, beneficiind de bai echipate si centrala individuala termica.

Ansamblul se afla în curs de edificare, data preconizata pentru finalizarea si livrarea Fazei 1 (bloc A) fiind august 2021.

Fiind amplasat într-o zona semicentrala, în proximitatea Bucur Obor, Avrig Park Residence beneficiaza de acces rapid catre punctele de interes ale orasului, prin conexiuni excelente (rutiere, STB, metrou - Statia Obor)."

Complexul Avrig Park Residence, introduce pe piata imobiliara din Bucuresti o noua categorie de locuinte accesibile si selecte, accentul punându-se pe unitati locative structurate eficient, finisate cu materiale de cea mai buna calitate, pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Principiile care au stat la baza dezvoltarii proiectului, profitând de pozitia privilegiata, în zona centrala, fata de intersectia Calea MOSILOR I BUCUR OBOR I SOS. STEFAN CEL MARE:

Oferta diversa a locuintelor datorat excelentului raport pret/calitate:

Termen finalizare : Ultimul trimestru al anului 2021

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.