Ghidul Serviciilor
Core Timpuri Noi - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 123 vizite
Poza Dezvoltator - Prima Development Group
Foto

Prima Development Group este o companie de renume în domeniul dezvoltarii imobiliare, înfiintata în 2005, la Oradea. Prima provocare a venit odata cu dezvoltarea si constructia pe plan local, a primelor apartamente la standarde occidentale pentru zeci de familii. Cu o experienta ireprosabila si totodata recunoscuti pentru profesionalismul echipei, extinderea portofoliului companiei cunoaste o noua segmentare a pietei, de aceasta data din punct de vedere geografic.

În 2018, compania patrunde pe piata imobiliara din Bucuresti si lanseaza un ansamblu rezidential tip boutique, în premiera pentru segmentul luxury, Boemia Apartments, care ulterior va fi premiat în cadrul European Property Awards, cu distinctia Best Architecture Multiple Residence România. Eforturile si rezultatele echipei vor fi recunoscute astfel în cadrul celui mai important eveniment de real estate, International Property Awards, promotorii excelentei în piata imobiliara internationala.

Experienta, profesionalismul si succesul si-au spus cuvântul în toate proiectele Prima Development, lucru garantat si de cele 3.500 de familii pentru care visul de a avea locuinta perfecta a devenit realitate. Atentia la detalii, simtul raspunderii, parteneriatele cu arhitecti si furnizori de renume, sunt doar câteva dintre motivele pentru care un proiect semnat de noi nu poate fi decât un etalon pentru calitatea si durata de viata a constructiei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.