Ghidul Serviciilor
Cosmopolis - Complex De Apartamente Si Vile, Stefanestii De Jos / Ilfov
inapoi la firma 117 vizite
Poza Apartamente
Foto

Schimba locuinta ta veche cu una noua in Cosmopolis 

Upgrade-ul imobiliar este un produs menit sa sprijine persoanele doritoare sa achizitioneze o proprietate noua in Ansamblul Rezidential Cosmopolis, achitand contravaloarea acesteia (integral sau partial) cu pretul obtinut pe apartamentul vechi aflat in proprietate.

Daca detii deja o proprietate pe care vrei s-o vinzi si sa te muti in Cosmopolis, iti oferim pachetul complet de servicii de evaluare, consiliere si achizitie a unei proprietati in cadrul Ansamblului nostru. In plus, colaboram cu cei mai buni specialisti din piata pentru evaluarea si vanzarea imobilului pe care il detii.

Te rugam sa ne furnizezi informatiile necesare, completand campurile de mai jos, si in scurt timp vei fi contactat de catre unul dintre consultantii nostri sau poti suna chiar acum:

0769 22 28 21 1. Ce tip de proprietate aveti?ZonaAnul constructieiTipul de proprietateStudio2 camere3 camere4 camereVila2. Ce tip de proprietate doriti in Cosmopolis?Tipul de proprietateStudio 2 camere 3 camere 4 camere Vila3. Contactati-ne!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.