Ghidul Serviciilor
Cosmopolis - Complex De Apartamente Si Vile, Stefanestii De Jos / Ilfov
inapoi la firma 117 vizite
Poza Dezvoltator - Cosmopolis
Foto
Foto

Complexul rezidential Cosmopolis a pornit de la viziunea dezvoltatorului Opus Land Development, de a crea în Bucuresti, un ansamblu rezidential care sa cuprinda toate caracteristicile unui oras European vestic.

Astfel, în anul 2007, a început sa prinda contur ansamblul rezidential de azi, emblematic pentru designul sau unic cu acoperisuri albastru-turcoaz, ai carui peste 12000 de locuitori se bucura de toate avantajele vietii într-o mare capitala, dar în maximum de siguranta, confort si liniste, si înconjurati de spatii verzi.

Emblematic pentru designul sau cu acopersuri turcoaz, Cosmopolis este primul ansamblul rezidential romanesc care ofera toate caracteristicile unui oras European vestic. Cu un design urban integrat, proiectul ofera la pachet cu gama larga de locuinte inteligent compartimentate un mix de facilitati unice in Bucuresti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.