Ghidul Serviciilor
Cosmopolis - Complex De Apartamente Si Vile, Stefanestii De Jos / Ilfov
inapoi la firma 117 vizite
Poza Servicii amenajari interioare
Foto

Pentru ca dorim sa iti asiguram tot confortul, dupa achizitia unei locuinte in cadrul Ansamblului Rezidential Cosmopolis, echipa noastra iti pune la dispozitie consultanti pentru amenajarea imobilului tau.

 

Ce ne defineste:

Suntem atenti la cerintele tale si iti eficientizam spatiul in functie de stilul si personalitatea ta.Colaboram cu furnizori de top si iti oferim cele mai bune solutii pentru mobilat, iluminat, decoratiuni si finisaje.

Modalitatea de lucru este foarte simpla:

Tu ai releveul, noi venim cu ideile. Iti recomandam decorarea interiorului, gama de produse disponibile si iti transformam imobilul in Acasa.

Cum functionam:

La un telefon distanta, ne implicam si gasim inspiratie, idei si produse. Tu ne spui ce iti doresti si noi iti   oferim urmatoarele avantaje:

 

Costul serviciilor este de doar 10% din valoarea bugetului alocat. Insa nu-ti face griji, acesta se amortizeaza datorita partenieriatelor noastre cu furnizorii de top ce ne asigura cele mai bune preturi.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.