Ghidul Serviciilor
Ela Cotroceni - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 93 vizite
Poza Vecinatati ansamblu
Foto

Bucura-te de o atmosfera de vis alaturi de cei dragi, aproape de casa ta!

VECINATATI: Lidl, Parcul Romniceanu, AFI Cotroceni, Kaufland, Liceul Teoretic Ion Barbu, Gradina Botanica, Muzeul Cotroceni, Spitalul Prof. Dr. Theodor, Arenele BNR, Academia Tehnica Militara, Facultatea de Drept, Opera Nationala Bucuresti, Palatul Parlamentului. 

Metrou: Metrou Orizont, Metrou Academia Militara.

Acum ca petrecem mai mult timp în locuinta, momentele de acasa conteaza mai mult. Acasa înseamna persoanele dragi tie si sa fii tu însuti. Acasa revii la ce este cu adevarat important.

Materialele si finisajele atent alese ofera bun gust si durabilitate întregii locuinte. Compartimentarile inteligente, cu treceri line între camere si spatii eficiente te ajuta sa te organizezi, dar îti si permit sa fii autentic. Camerele se adapteaza cu usurinta stilul tau de viata, iar deschiderile catre exterior (de la geamuri premium pâna la terase) te invita sa comunici cu panorama urbana si neobosita.

Sistem de încalzire prin centrala termica idividuala cu încalzire în pardoseala.

Spatii comerciale la parterul ansamblului rezidential.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.