Ghidul Serviciilor
Northlight Residence - Complex Rezidential, Stefanestii De Jos / Ilfov
inapoi la firma 62 vizite
Poza NorthLight Residence - Detalii ansamblu
Foto

Situat în nord-estul Bucurestiului, noul complex rezidential NorthLight Residence este înconjurat de natura, fiind locul perfect în care sa te retragi dupa o zi agitata. La doar câteva minute de centrul orasului si de districtul financiar, NorthLight Residence te îndeamna sa lasi în urma viata agitata a orasului si te conecteaza cu natura.

NorthLight Residence ofera acces usor spre Baneasa Shopping City (15 minute cu masina), Therme (15 minute cu masina), Scoala Internationala Americana Bucuresti (15 minute cu masina), Cosmopolis (5 minute de mers pe jos), Aeroportul Otopeni (20 min cu masina) si spre orasele Constanta si Ploiesti (A2 & A3).

Fiind dedicati conceptelor de design si inovatie, am cautat oameni pasionati si creativi, dornici sa realizeze proiecte deosebite. Viziunea si orientarea noastra sunt clare, respectiv de a crea spatii în care credem. Prin amenajarea de spatii verzi, printr-un design de înalta calitate si elemente inovatoare, construim un standard ridicat pentru cei care vor locui, sau vor lucra în zona.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.