Ghidul Serviciilor
Ambiance Residence - Ansamblu Rezidential, Voluntari / Ilfov
inapoi la firma 71 vizite
Poza Date tehnice constructie
Foto

O locuinta smart

Conditii de trai superioare într-un complex rezidential de lux

CONSUM REDUSDE ENERGIE

Ai posibilitatea de a regla lumina si temperatura în locuinta ta premium dupa bunul plac, reusind totodata sa economisesti energie.Afla mai multe 

 CONTROL PRINAPLICATIE

Conditiile de trai superioare oferite de Smart Home îti permit sa controlezi fiecare dispozitiv conectat la sistemul de automatizare în orice moment.Afla mai multe 

Smart Home este conceptul unei case atractive, confortabile si eco.Ce îti oferim?

Aplicatia:

-Usor de utilizat, permite controlul si monitorizarea de la distanta-IOS & Android, foarte bine securizata

Controlul iluminatului si al climatizarii:

-Comanda centralizata & independenta a luminilor si a climatizarii în încaperi-Controlul prin aplicatie atât local, cât si de la distanta-Setarea unor scenarii personalizate de automatizare

Materiale calitative & durabile:

- FINISAJE DE LUX : Oferim parchet stratificat, usi interior Venere, usi intrare Piacentini blindate, gresie (portelanata, rectificata) si întrerupatoare & prize Bticino.

- TÂMPLARIE SALAMANDER, FERONERIE ROTO: Tâmplaria Salamander si feroneria Roto se remarca prin rezistenta si fiabilitatea data de materiale germane si austriece de calitate, recunoscute în domeniu.

- CENTRALE VIESSMANN de 24 KW, foloseste o tehnica inovativa de condensare reusind sa asigure încalzirea eficienta a peste 500 litri în 30 minute.

- ÎNCALZIRE PRIN PARDOSEALA: Încalzirea prin pardoseala poate fi retehnologizata prin sistemul Smart Home instalat gratuit.

- SUPRAVEGHERE HIKVISION: Întreg ansamblul beneficiaza de videointerfon si servicii performante de supraveghere video ce va asigura o siguranta sporita.

Alte beneficii, daca nu te-am convinsDotari de ultima generatie pentru un nivel de trai superiorPe lânga arhitectura moderna cu design distins si armonios, apartamentele Ambiance Residence vin cu multe alte facilitati inovatoare:

FINISAJE DE LUXO

ferim parchet 10 mm grosime, usi interior Venere, usi intrare Piacentini blindate, gresie (portelanata, rectificata) si întrerupatoare & prize Bticino.

SALAMANDER & MAKO

Ferestre cu tâmplarie SALAMANDER 82 MD BRUCKMAN, geam tripan (Low-E4 + Float4+LowE4+Thermix+Argon), feronerie Mako Multi-Matic argintiu. Aceste materiale sunt recunoscute în domeniu datorita rezistentei si a fiabilitatii lor.

CENTRALE VIESSMANN

Centralele Viessmann, de 24KW, sunt un sistem de încalzire modern si inovativ, adaptat ultimelor norme ErP. Modelul este versatil si compact, oferind un randament sporit si fiabilitate

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.