Ghidul Serviciilor
Yacht Kid - Complex Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 81 vizite
Poza Apartamente
Pret: 400.000 EUR
Foto
Foto
Foto

Aceste unitati au piscine private, proiectate exclusiv pentru acest tip de apartament, completând conceptul perfect de casa.

Disponibil la parter

Suprafata: 98 – 189 m²

Pret: 217.500 - 650.000 €

Preturi fara TVA

Detalii apartamente

Etaj

Parter

Suprafata:

98 – 189 m²

Dormitoare:

3 dormitoare

Bai:

3 bai

Terasa:

46 - 198 m²

Mobilat

Nu

Balcon

Da

Pret:

217.500 - 650.000 €

 

Lux, exclusivitate si un finisaj contemporan pentru a satisface papilele gustative ale oricarui client cu discernamânt. Sunteti interesat sa investiti sau sa locuiti într-una dintre cele mai frumoase si mai luxoase zone rezidentiale din Bucuresti? Acest fermecator apartament cu gradina este situat într-o noua dezvoltare uimitoare: Yacht Kid – un proiect rezidential pentru cei care se asteapta la ce este mai bun. Aceasta unitate beneficiaza de o locatie impresionanta în partea de nord a Bucurestiului, în cea mai dezvoltata zona de afaceri din capitala, o zona foarte atractiva atât ca destinatie rezidentiala, cât si investitionala. Finisajele imaculate, materialele calitative si arhitectura cladirii fac din aceasta proprietate o oportunitate speciala de investitii de neratat!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.