Ghidul Serviciilor
Mtm Pipera Residence - Complex Imobiliar, Voluntari / Ilfov
inapoi la firma 62 vizite
Poza MTM Pipera Residence - detalii ansamblu
Foto

Proiectul este desfasurat pe doua faze, prima faza cuprinzand 2 imobile care au un total de 98 de apartamente cu predare in luna septembrie 2022 iar faza a doua fiind compusa tot din 2 imobile cu 98 de apartamente ce va fi predata maxim in luna septembrie 2023.

 

MTM Pipera Residence este un proiect imobiliar de exceptie datorita pozitionarii excelente, arhitecturii elegante si calitatii materialelor, satisfacand astfel cele mai exigente gusturi si oferind un stil de viata confortabil si placut.

Este un ansamblu rezidential situat in zona de NORD a capitalei, compus din 4 cladiri cu regim de inaltime p+4e+5er in care se regasesc 196 de apartamente, 56 boxe si 212 locuri de parcare.

Ansamblul este organizat in front inchis avand o structura functionala colectiva, amenajarile exterioare fiind compuse din circulatii auto si pietonale, locuri de parcare si spatii verzi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.