Ghidul Serviciilor
Quantum Club Village Residence - Ansamblu Rezidential, Vidra / Ilfov
inapoi la firma 85 vizite
Poza Facilitati
Foto
Foto

-Case smart, eficiente energetic:Un proiect rezidential care respecta standardele actuale nZEB (Cladire cu un consum de Energie aproape de Zero).

-Finisaje de calitate foarte buna:Atât finisajele interioare, cât si cele din spatiile comune sunt alese3. cu grija împreuna cu echipe specializate în amenajari interioare.

-Zona Metropolitana a Capitalei:Ansamblul imobiliar dispune de o pozitie excelenta, la intrarea în comuna Vidra, cu infrastructura si cai de acces modern.

-Teren în proprietate exclusiva:Fiecare unitate locativa dispune de teren de 358 mp care, spunem noi, satisface dorinta de confort si intimitate a celor mai pretentiosi client

-Acces facil:Ansamblul este situat la 10 minute de sector 4, dispune de o pozitie stradala pentru a-ti oferi acces facil spre oras si toate punctele de interes din proximitate (supermarket, transport public, scoli, gradinite etc).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.