Ghidul Serviciilor
La Cittadella Garden - Ansamblu Imobiliar, Rosu / Ilfov
inapoi la firma 104 vizite
Poza La Cittadella Garden - detalii ansamblu
Foto

Situat în Ilfov, în apropierea a numeroase edificii, spatii comerciale, educationale si de entertainment, complexul La Cittadella Garden este cel care va face diferenta dintre casa si acasa. Acest complex este locul propice pentru omul modern care doreste sa echilibreze viata linistita de familie cu viata dinamica a locului de munca si a spectrului social.

Bucurati-va împreuna cu familia de un loc exclusivist în care domina linistea si siguranta – propice pentru buna crestere si dezvoltare a copiilor.

Apartamentele pe care le punem la dispozitie vor încânta atât prin designul modern, cât si prin functionalitate, misiunea noastra fiind aceea de a construi un camin care sa se potriveasca tuturor exigentelor clientilor nostri.

Complexul este situat într-o zona linistita care ofera acces rapid catre cele mai importante puncte de interes pentru o familie: gradinite si scoli, supermarketuri si restaurante, precum si catre zona de shopping Militari.

La Cittadella Garden este un concept nou de comunitate rezidentiala compusa din trei blocuri de locuinte si patru vile duplex care se vor remarca prin functionalitate si stilul arhitectural contemporan, setând noi standarde pentru calitate.

În functie de apartamentul ales, clientii pot beneficia de locuri de parcare indoor, gradini private sau terase spatioase.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.