Ghidul Serviciilor
La Cittadella Garden - Ansamblu Imobiliar, Rosu / Ilfov
inapoi la firma 104 vizite
Poza Dezvoltator - Dechuang Europa
Foto

Dechuang Europa a fost înfiintata în anul 2016 ca o subsidiara a Dejian Holding si este compania careia îi revine responsabilitatea extinderii operatiunilor grupului Dejian Holding pe piata europeana.

Compania are sediul central în Bucuresti, capitala României, iar întreaga sa activitate se desfasoara în spiritul devizei „construim cu simt de raspundere si reusim prin perseverenta”.

Dechuang Europa se angajeaza sa îsi aloce întregul potential pentru crearea unor produse si servicii diversificate si de înalta calitate, materializate în proiecte imobiliare rezidentiale, culturale, comerciale si turistice, cu scopul de a oferi clientilor europeni o calitate a vietii la standarde cât mai înalte.

Sub coordonarea prestigioasei Dejian Holding, Dechuang Europa participa activ la implementarea initiativei „One Belt, One Road” si porneste în crearea unei noi lumi.

În prezent, compania desfasoara activitati de investitii în trei tari europene, iar dintre subsidiarele sale amintim companiile Tangcheng International Investment Management, Binji Tourism Real Estate Investment Management, Dejian Construction (Romania), Dechuang Shangri-La Manor Investment Management (Spania), Dejian Investment Management (Cipru).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.