Ghidul Serviciilor
Loft Green Apartments - Ansamblu Imobiliar, Mogosoaia / Ilfov
inapoi la firma 61 vizite
Poza Energie verde
Foto

Punem accent pe solutii termice care sa asigure confortul în locuinta si în acelasi timp sa îndeplineasca criteriile de eficienta energetica si de respect pentru mediul înconjurator. Pompele de caldura geotermice reprezinta o astfel de solutie deoarece folosesc energie regenerabila. Este vorba de elementele primordiale din natura: apa, aer, sol. Practica si studiile arata ca utilizând pompele de caldura geotermice pentru a încalzi sau raci casa sipentru a produce apa calda menajera se poate ajunge la o reducere substantiala a costurilor lunare, daca sunt îndeplinite toate conditiile optime de utilizare a locuintei.

Pompa de caldura geotermica foloseste doar energie regenerabila si este cel mai eficient sistem din lume. Spre deosebire de modul de încalzire conventional care utilizeaza energie electrica, gaz sau combustibil solid pentru a genera caldura, pompa de caldura geotermica utilizeaza cu mult mai putina energie electrica, deoarece aceasta doar face un transfer de caldura deja existent în sol. În plus, pompele geotermice pot functiona atât pe modul racire, dar si pe modul încalzire, ceea ce le face extrem de valoroase si eficiente pentru casa ta, pe tot parcursul anului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.