Ghidul Serviciilor
Up-Site - Ansamblu Imoboiliar, Bucuresti
inapoi la firma 109 vizite
Poza Localizare
Foto

Accesul pietonal si auto se face prin Calea Floreasca. Cu o infrastructura semnificativa de transport public în zona, sunteti la 6 minute distanta de statia de metrou Autobuz, tramvai si Aurel Vlaicu.Chiar vizavi, veti gasi tot ce aveti nevoie la Promenada Mall: de la galerii comerciale, cafenele si restaurante, la magazin alimentar si farmacie. Terasa deschisa de deasupra se transforma dintr-un loc plin de viata plin de viata în timpul verii, într-un patinoar de vis în timpul iernii.

Alte puncte de interes din apropiere1. Floreasca Business Park2. Turnul Floreasca3. Turnul Global Worth4. Turnul cerului5. Promenada Mall6. Mega imagine7. Scoala Gimnaziala Herastrau8. Benzinarie Petrom9. Benzinarie Lukoil10. ING Bank11. Raiffeisen Bank12. Banca Garanti13. Green Court Bucuresti14. Stradale Oregon15. Parcul Herastrau16. Parcul Floreasca17. Parcul Colentina

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.