Ghidul Serviciilor
Parcului 20 - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 103 vizite
Poza Apartamente
Pret: 220.000 EUR
Foto

Dormitoare 3 – 5

Etaj 11 – 12

Suprafata utila 71.80 mp – 133.85 mp

Pret 156.994 euro – 298.212 euro

Preturile sunt fara TVA

DUPLEX-URI

Peste 11 tipuri de duplex-uri disponibile în faza a doua si alte câteva tipuri disponibile în prima faza! Unele dintre cele mai îndragite locuinte din Parcului20, duplex-urile au între trei si cinci camere, suprafete generoase si sunt pozitionate la ultimele doua etaje. Aceste locuinte au preturi competitive si sunt o buna alternativa la un apartament mare pe un singur nivel, cu trei sau patru camere. Vezi disponibilitatea acestora prin intermediul aplicatiei 3D. 

Lumina naturala patrunde în apartament prin ferestrele supradimensionate, iar trecerea de la exterior spre interior se realizeaza treptat, de la terasele cu suprafete de pâna la 86 de mp, la spatiile interioare deschise si bine compartimentate. Spatiile de locuit sunt organizate si pe verticala, iar pentru a va oferi confortul necesar, temperatura si lumina disponibila în fiecare camera poate fi controlata prin sistemul smart home integrat. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.