Ghidul Serviciilor
Bonton Luxury Villas - Complex Rezidential, Voluntari / Ilfov
inapoi la firma 79 vizite
Poza Dezvoltator - City Garden
Foto

Dezvoltatorul CITY GARDEN este un grup de companii (City Garden Development, City Garden Residence, Eurobuilding Imobiliare, City Garden Construct) cu capital din Asia, cu o vasta experienta în dezvoltari si investitii în domeniul imobiliar, ce are o experienta de peste 10 ani pe piata din România, iar în ultimii 6 ani au finalizat cu succes o multitudine de proiecte în zonele centrale din Bucuresti si în zona Pipera –Voluntari.

City Garden Pipera – proiect de 24 de locuinte însiruite (etapa I), parter cu un etaj si pod, în Pipera, oras Voluntari, pe strada Vasile Alecsandri. Case cu suprafete utile de 112 mp si suprafete construite de 140 mp, living cu dining, bucatarie si grup sanitar la parter, 3 dormitoare cu 2 bai la etaj, loc de parcare în fata casei si gradini cu suprafete între 50 si 135 mp.

Urmeaza sa se dezvolte si Etapa a II-a a proiectului, cu 94 de unitati de locuire, de tip case însiruite si cuplate, cu parter, etaj si mansarda sau case parter, cu suprafete utile cuprinse între 106 si 127 mp si suprafete construite între 161 si 188 mp. Proiectul este realizat si aprobat, urmând sa se înceapa în curând santierul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.