Ghidul Serviciilor
Bonton Luxury Villas - Complex Rezidential, Voluntari / Ilfov
inapoi la firma 79 vizite
Poza Locatie
Foto

Proiectul beneficiaza de o locatie excelenta, la numai 200 m de Scoala Americana, având în apropiere Padurea Baneasa, care ofera posibilitati multiple de petrecere a timpului liber, în natura.În padure sunt amenajati peste 17 km de trasee pentru biciclete, precum si poteci pentru jogging si plimbare, ceea ce transforma zona într-o locatie ideala de petrecere a timpului liber pentru întreaga familei.

Totodata, Bonton Luxury Villas ofera acces rapid atât catre centre comerciale cum ar fi Baneasa Shopping City, zonele de birouri Pipera, Voluntari si Aurel Vlaicu, cât si catre centrul capitalei si Aeroportul International „Henri Coanda”.Datorita pozitionarii unice si a dotarilor premium, Bonton Luxury Villas este complexul rezidential ideal pentru cei în cautarea unei case spatioase, care sa le depaseasca toate asteptarile, precum si pentru cei dornici sa faca o investitie sigura. Programeaza chiar astazi o vizionare si devino membrul unei comunitati exclusiviste care se bucura zi de zi de o viata extraordinara!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.