Ghidul Serviciilor
Bella Casa Residence - Complex Rezidential, Sabareni / Giurgiu
inapoi la firma 87 vizite
Poza Dotarile casei
Foto

Caramida tip Soceram sau similar cadre din beton armat sape, tencuieli, structuri rigips Knauff instalatii electrice, termice, sanitare polistiren expandat si extrudat, diverse grosimi, dupa caz vata minerala izolatie pod tencuieli decorative în nuante de alb si gri deschis vopsea lavabila alba gresie si faianta, la libera dvs. alegere scara interior placata în parchet usi de interior Classen Germania, la libera dvs. alegere parchet Classen Germania, la libera dvs. alegere usa metalica alba tâmplarie PVC 5 camere, culoare alb, cu geam termopan învelitoare metalica tip tigla metalica amprentata Blachotrapez fereastra de mansarda tip Velux obiecte sanitare si baterii centrala termica 24kw Ferroli calorifere Ferroli prize si întrerupatoare pentru interior, cabluri, tevi, etc

Dotarile descrise mai sus pot fi vazute dealtfel si în cadrul imobilului model situat în cadrul complexului, orice amenajare facându-se raportat la acesta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.