Ghidul Serviciilor
Fundeni Bridge Rezidential 7 - Ansamblu Rezidential, Dobroesti / Ilfov
inapoi la firma 104 vizite
Poza Detalii tehnice
Foto

-Un nivel subteran (cu rol de parcare, boxe si spatii tehnice);-Structura pe cadre;-Nisa de conexiune electrica, inclusiv contor;-Nisa de curenti slabi (telefon - doua prize, cablu TV, internet);-Nisa de distributie conducte de gaz;-Lift Schindler pe fiecare scara,9 statii;-Controlul pentru iluminatul în spatiile comune va fi asigurat de catre senzori de miscare locali;-Fiecare camera va avea un port de televiziune;-Sistem de încalzire individual, centrala termica, situata în bucataria fiecarui apartament;-Contorizare separata pentru fiecare apartament în parte;-Rampa de acces în zona de parcare subterana.

Centrala termica Ariston

Construite cu grija si verificate prin multiple teste de calitate, te ajuta sa economisesti pâna la 35% din facturile de energie electrica.

 Tâmplarie PVC Salamander

Geam tripan si feronerie Rotto. Te vei bucura ani de zile de aceleasi performante ale sistemului termopan ca la prima folosire.

 Obiecte sanitare Grohe

Baile vor fi dotate cu baterii sanitare, vas WC suspendat Grohe si rezervoare încastrate Grohe.

 Mobilier baie Savini Due

Producatorul numarul 1 în Romania si lider national pe piata de mobilier de baie, Savini Due a dovedit prin produsele sale ca designul si calitatea se pot obtine cu succes si la noi în tara.

 Încalzire în pardoseala

Pentru un plus de confort si economie la plata utilitatilor, în apartamentele noastre beneficiati de încalzire în pardoseala pe toata suprafata podelei apartamentului.

 Rulouri exterioare si plasa antitântari

Livingul si dormitoarele au rulouri exterioare pentru un plus de confort si de intimitate. Geamurile dormitoarelor sunt prevazute cu plase antitântari de tip rulou.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.