Ghidul Serviciilor
Vitan Plaza - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 102 vizite
Poza Vitan Plaza - detalii ansamblu
Foto

Proiect rezidential nou, deosebit, S + P + 4 niveluri, lift, apartamente spatioase, luminos, structura din beton, finisaje import, de calitate, la alegere, locuri de parcare, la cheie.

Vitan Plaza va pune la dispozitie apartamente de lux, smart, compartimentate, spatioase, confortabile, adaptabile oricarei nevoi. Puteti sa interveniti asupra modului în care se finiseaza apartamentul ales de dvs si sa-l personalizati dupa propriul gust, având la dispozitie o gama variata de modele si culori în ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, doar daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Vitan Plaza este la doar 3 minute fata de metroul Mihai Bravu. Blocul este compus din apartamente cu 2 si 3 camere. Structura de rezistenta este realizata pe cadre (stâlpi si grinzi) si diafragme din beton armat conform normativelor actuale (Carte Tehnica).

Închiderile si compartimentarile sunt realizate din caramida poroterm, de 30 cm exterior, 20 cm între apartamente, 12 cm în interiorul apartamentelor, placate pe ambele fete cu un strat.

Apartamente moderne pentru tineri sau familii la început de drum, spatioase si finisate dupa placul dvs. Vitan Plaza este alcatuit din 16 apartamente de lux!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.