Ghidul Serviciilor
Soho Unirii - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 71 vizite
Poza SoHo Unirii - detalii ansamblu
Foto

SoHo Unirii reprezinta angajamentul London Partners în livrarea primului dintre numeroasele proiecte cu amplasament ultracentral, ce reflecta prioritatile sale privind locatia, valoarea, calitatea si design-ul.

Prezentare

 

Fie ca esti la început de drum sau familia ta se extinde, la Soho Unirii vei gasi studiouri, apartamente cu 2,3 si 4 camere potrivite preferintelor tale. Ansamblul este compus din 3 blocuri cu 236 unitati locative, parcare subterana, finisaje de lux, spatii verzi amenajate, dar si paza 24/24.

Localizat în imediata apropiere a centrului, Soho faciliteaza accesul catre zonele comerciale, turistice, dar si catre zona de birouri de la Timpuri Noi. Tocmai din acest motiv poate fi considerat o buna investitie pe termen lung. De asemenea, cele mai prestigioase institutii de învatamânt sunt accesibile la numai câteva minute de mers pe jos: Scoala Gimnaziala Nr 79, Liceul Ion Creanga, Universitatea Bucuresti, Universitatea Dimitrie Cantemir. Accesul la mijloacele de transport în comun este facil, existând mai multe linii de autobuz, dar si statii de metrou, precum Unirii, Timpuri Noi si Tineretului care fac legatura cu orice zona din capitala.

Proiectul este construit de Ayka Construction, companie ce a mai executat constructia unor proiecte de amploare, printre care se numara: Tineretului Residence, Ferdinand Residence, Rose Residence si America House.

London Partners este o societate de dezvoltare imobiliara, care face parte dintr-un Grup international, ce a investit în ultimii 10 ani, peste 1 mld. $ în diverse arii de activitate. Grupul este prezent în România din anul 1994.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.