Ghidul Serviciilor
Soho Unirii - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 71 vizite
Poza Dezvoltator - SVN Romania
Foto

Marca SVN® a fost înfiintata în anul 1987 din dorinta de a îmbunatati segmentul imobiliar comercial pentru toate persoanele interesate, prin intermediul cooperarii si concurentei organizate. În prezent, SVN® reprezinta o marca pentru segmentul imobiliar comercial recunoscuta la nivel global, unificata printr-o viziune comuna creata pentru clientii, colegii si comunitatile noastre. Când alegeti SVN® determinati mobilizarea întregii organizatii de experti SVN® si a retelei noastre de încredere, în sensul actiunii în numele dumneavoastra. Aceasta Retea de Valori Comune® reprezinta elementul distinctiv al SVN®.

COMPANIE

Suntem aici pentru a gasi si crea spatii uimitoare pe tot globul, în care oamenii sa îsi poata atinge obiectivele personale si cele de business. În acest fel, construim un viitor mai bun pentru clienti, colegi si pentru comunitatile create în jurul SVN.

Am cladit o marca recunoscuta în segmentul imobiliar international, avem spirit antreprenorial si crestem cu fiecare client care ne alege drept partener de afaceri.

Prin intermediul SVN, clientii nostri cumpara, construiesc, închiriaza si investesc într-o varietate de active, inclusiv în segmente imobiliare precum industrial, comercial, retail, corporate, rezidential si hotelier. Pentru ei, colaboram cu parteneri ce acopera numeroase industrii, printre care finante, marketing, sanatate, drept sau tehnologie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.